31-07-2017 16:41

Інформаційне повідомлення про електронні консультації щодо  проекту змін до Програми покращання матеріально-технічного забезпечення військових частин та правоохоронних органів, які беруть участь в антитерористичній операції та дислокуються на території Чернігівської області  на 2017 рік

Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації підготовлено проект змін до Програми покращання матеріально-технічного забезпечення військових частин та правоохоронних органів, які беруть участь в антитерористичній операції та дислокуються на території Чернігівської області  на 2017 рік.

Програмою передбачено надання допомоги військовим частинам та установам, що дислокуються на території Чернігівської області, військовозобов’язаним, призваним за мобілізацією та добровольцям, які братимуть участь в антитерористичній операції  з покращання забезпечення особового складу речовим майном, спорядженням та сучасними технічними засобами, що не передбачені табелем оснащення.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект звіту про виконання у 2016 році обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 1 серпня по 15 серпня2017 року.

Зауваження та пропозиції до проекту приймаються до 15 серпня 2017 року за адресою: 14013, м. Чернігів, вул. Г. Полуботка, 70, Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації, тел. 67-54-01, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Юдін Олексій Євгенович, головний спеціаліст відділу планування Управління планування цивільного захисту та оборонної роботи Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект змін до Програми

ГО Активне Суспільство України