back

Латвійські експерти консультують фермерів Чернігівщини

28-11-2016 17:05

Перспективи розвитку молочного тваринництва в Україні обговорили учасники міжнародної конференції 28 листопада в Чернігові.

У заході взяли участь представники Чернігівської облдержадміністрації, райдержадміністрацій, керівники сільгосппідприємств області, а також делегація Латвійського Центру сільських консультацій та освіти.

Зустріч відбулася в рамках латвійсько-українського проекту «Підвищення потенціалу малих та середніх молочних ферм в Чернігівській області для досягнення стандартів якості ЄС».

У ході його реалізації латвійські колеги навчали українських аграріїв, як організувати роботу на сільгосппідприємстві, аби наблизити якість своєї продукції до стандартів Європейського Союзу, надавали інші корисні консультації.

– Проведена робота дуже важлива для фермерів нашої області, оскільки за даними європейських експертів, Україна – одна з країн, де при правильній організації молочного сектору можна отримувати молоко з найменшою собівартістю, – зазначив перший заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Леонід Сахневич, відкриваючи конференцію.

Він також подякував латвійським колегам за надану допомогу та акцентував увагу на подальшій співпраці.

Детальнішу інформацію про проект можна отримати за посиланням: Молочні ферми Чернігівщини наближаються до стандартів якості ЄС.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода