back

Про історію з перших вуст напередодні Дня Гідності та Свободи

18-11-2016 09:11

Уже третій рік поспіль 21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Вчора, 17 листопада, в обласній універсальній науковій бібліотеці імені В.Г. Короленка відбувся тематичний «круглий стіл».

У заході взяли участь науковці, безпосередні учасники Євромайдану, а також студенти Чернігівського національного технологічного університету та ліцеїсти обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді.

Говорили про історію героїчної боротьби українського народу за державну незалежність, зокрема Революцію Гідності. Лейтмотив зібрання – важливість виховання патріотизму та національної гордості українців.

На годину присутні мали змогу перейнятися настроями Євромайдану. «Про історію з перших вуст» – так можна охарактеризувати проведений захід. Учасники Революції Гідності поділилися спогадами про події, які відбувалися наприкінці 2013 року. Вони висловили своє бачення як самої Революції, так і патріотичних настроїв в Україні після здобуття нею незалежності у 1991 році.

Крім того, у рамках «круглого столу» звучала тематична поезія, учасники ознайомилися з книжково-літературною виставкою «За Гідність і Свободу».

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода