back

27-10-2016 09:04

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проекту обласної Програми підтримки розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів Чернігівської області на 2017-2021 роки

Згідно з законами України «Про кооперацію», «Про сільськогосподарську кооперацію», Стратегією сталого розвитку Чернігівської області на період до 2020 року, затвердженої рішенням Чернігівської обласної ради від 28 травня 2015 року, Планом заходів з реалізації у 2015-2017 роках Стратегії сталого розвитку Чернігівської області на період до 2020 року, затвердженим рішенням Чернігівської обласної ради від 18 грудня 2015 року № 8-2/VII, Департаментом агропромислового розвитку обласної державної адміністрації підготовлено проект обласної Програми підтримки розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів Чернігівської області на 2017-2021 роки.

Мета Програми — сприяння розвитку нових та зміцненні матеріально-технічної бази діючих сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів в регіоні, вирішенні питання просування сільськогосподарської продукції особистими селянськими, фермерськими господарствами та фізичними особами-сільськогосподарськими товаровиробниками на організований аграрний ринок, що в свою чергу вплине на підвищення рівня добробуту і зайнятості сільського населення.

Здійснення підтримки функціонування сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів дасть змогу сформувати вертикально-інтегровані структури із виробництва, переробки та збуту продукції; підвищити обсяги виробництва продукції рослинництва і тваринництва для забезпечення потреб населення області, створити додаткові робочі місця.

Електронні консультації з громадськістю щодо проекту напрямів діяльності та заходів обласної Програми триватимуть з 26.10.2016 по 14.11.2016.

Зауваження та пропозиції до проекту обласної Програми прийматимуться Департаментом агропромислового розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації до14 листопада 2016 року в письмовому вигляді за адресою: 14000, м. Чернігів, проспект Миру, 14, кім. 312; тел. 77-89-45 або в електронному вигляді за адресою: [email protected].

Контактна особа: Василь Олексійович Жук, заступник начальника управління – начальник відділу економічного аналізу та інвестицій Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, тел. 77-89-45 або в електронному вигляді за адресою: [email protected].

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації та Департаменту в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки визначені законодавством.

Проект обласної Програми підтримки розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів Чернігівської області на 2017-2021 роки

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода