25-04-2017 12:24

Інформаційне повідомлення 
про електронні консультації щодо проекту змін до Програми фінансової підтримки  членів сімей
загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції на спорудження надгробка на могилі
загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції у Чернігівській області на 2017 рік , 
затвердженої рішенням обласної ради  від 23 лютого № 13-08/VIII

Департаментом соціального захисту населення обласної державної адміністрації підготовлено проект змін до Програми фінансової підтримки  членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції на спорудження надгробка на могилі загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції у Чернігівській області на 2017 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 23 лютого № 13-08/VIII, а саме до пункту 7 додатку 3 Програми.

Метою внесення змін до Програми є сприяння соціальній підтримці сімей загиблих (померлих) учасників АТО, які поховані на території нашої області.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність Департаменту соціального захисту населення, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у його діяльності проект змін до Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 21 квітня до 5 травня 2017 року (включно).

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться до 5 травня 2017 року (включно) за адресою: 14028, м. Чернігів, проспект Миру, 116 а, Департамент соціального захисту населення обласної державної адміністрації, e-пошта: [email protected]

Контактна особа: Кучерява Ольга Олегівна – начальник відділу персоніфікованого обліку та здійснення контролю за призначенням та виплатою пенсій Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації, тел. (04622) 5-99-38.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації у рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Програма фінансової підтримки членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції на спорудження надгробка на могилі загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції у Чернігівській області на 2017 рік

Проект змін до пункту 7 додатку 3 Програми фінансової підтримки членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції на спорудження надгробка на могилі загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції у Чернігівській області на 2017 рік

Департамент соціального захисту населення обласної державної адміністрації

ГО Активне Суспільство України