13-04-2017 09:24

 

Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від   2013 року №  
м.Чернігів

 

Про тарифи на платні

послуги, що надаються

Чернігівською міською лікарнею № 1

Чернігівської міської ради                 

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 25 грудня  1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (із змінами і доповненнями), від 17 вересня 1996 року № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах» (із змінами і доповненнями), розпорядження голови обласної державної адміністрації                 від 17 травня 2006 року № 216 «Про ціноутворення», зареєстрованого в Чернігівському обласному управлінні юстиції 30 травня 2006 року за № 14/599 (із змінами і доповненнями):

1. Встановити:

1.1. Тарифи на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів для отримання дозволу на право отримання та носіння зброї громадянами, що надаються Чернігівською міською лікарнею № 1 Чернігівської міської ради, згідно з додатком 1.

1.2. Тарифи на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів для отримання посвідчення водія транспортних засобів, а також відповідних періодичних профілактичних медичних оглядів, що надаються Чернігівською міською лікарнею № 1 Чернігівської міської ради, згідно з додатком 2.

2. Взяти до відома, що:

2.1. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктами 1.1, 1.2 пункту 1, у випадку, коли при проходженні медичного огляду певними пацієнтами вже є висновки окремих лікарів-спеціалістів або результати діагностичних, лабораторних, функціональних обстежень, вартість цих послуг виключається із загальної вартості медичного огляду.

2.2. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктом 1.1 пункту 1, враховано податок на додану вартість відповідно до підпункту 197.1.5 пункту 197.1 статті 197 Податкового кодексу України.

2.3. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктом 1.2 пункту 1, не враховано податок на додану вартість. У разі проведення медичного огляду осіб для видачі посвідчення водія транспортних засобів враховується податок на додану вартість, відповідно до підпункту 197.1.5 пункту 197.1 статті 197 Податкового кодексу України.

3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 березня 2015 року № 106 «Про тарифи на платні послуги, що надаються Чернігівською міською лікарнею №1 Чернігівської міської ради», зареєстроване в Головному територіальному управлінні юстиції у Чернігівській області 31 березня 2015 року за № 18/1011.

4. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації забезпечити офіційне оприлюднення розпорядження голови обласної державної адміністрації в пресі у визначений законодавством термін.

5. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків.

Аналіз регуляторного впливу до проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про тарифи на платні послуги, що надаються Чернігівською міською лікарнею № 1 Чернігівської міської ради»

порівняльна таблиця.doc 

 

 


             

Голова обласної
    державної адміністрації
 В.П.Куліч

 

ГО Активне Суспільство України