back

06-10-2016 10:28

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо формування госпітальних округів

Управлінням охорони здоров’я обласної державної адміністрації підготовлено проект формування госпітальних округів в Чернігівській області.

Метою даної реформи в системі охорони здоров’я є створення єдиного лікарняного простору в межах визначеного регіону, що включає кілька сусідніх районів, та надасть змогу забезпечити збалансовану кількість ліжок різного профілю, які будуть розташовані в місцевих і регіональній лікарнях в залежності від їх матеріально-технічної бази, кадрових ресурсів та територіальної розташованості. Це забезпечить населення області безпечною, якісною та своєчасною амбулаторно-поліклінічною та стаціонарною медичною допомогою у закладах, які будуть раціонально розташовані по всій області.

Проект вноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 06 жовтня до 20 жовтня 2016 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації щодо формування госпітальних округів та підвищення доступності медичної допомоги до населення надсилати в письмовому вигляді впродовж 15 днів, з дня опублікування на сайті обласної державної адміністрації, до Управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Івана Мазепи, 1-б, тел., (04622) 4-01-82, (0462) 67-27-87) або в електронному вигляді за адресою [email protected].

Контактні особи: Пулін Володимир Олексійович, заступник начальника Управління охорони здоров’я облдержадміністрації (тел.(0462)67-27-87).

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект формування госпітальних округів в Чернігівській області

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода