back

Урядова програма з енергоефективності дієва

28-09-2016 11:10

Усього ж за три тижні вересня ОСББ залучено 7,44 мільйона гривень на утеплення житла, а, для прикладу, у липні — 7,02 мільйона гривень.

Попит на державну підтримку зростає, що свідчить про дієвість програми та її затребуваність. Це підтвердження того, що вперше за роки незалежності українцям запропоновано дійсно ефективну програму співфінансування заходів з енергоефективності. На цю пропозицію відгукнулося вже 378 ОСББ, які разом залучили більше 40 мільйонів гривень на утеплення житла. Уряд, у свою чергу, відшкодував їм 10,73 мільйона гривень.

Місцеві програми з підтримки заходів енергоефективності різні. Одні з них спрямовані на допомогу населенню, інші – ОСББ. На сьогодні в Україні прийнято вже 196 таких програм. За ними тільки цього року виплачено з місцевих бюджетів фінансову допомогу ОСББ на суму більше 1 мільйона гривень.

Дізнатися, чи діє у населеному пункті, де Ви проживаєте, така місцева програма, можна на Інтерактивній карті на сайті Держенергоефективності: http://saee.gov.ua/uk/programs/map.

Управління комунікації та зв’язків з громадськістю Держенергоефективності

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода