back

У Чернігові привітали освітян

29-09-2016 10:16

Урочистий вечір з нагоди Дня працівників освіти відбувся вчора, 28 вересня, у Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка. На захід, серед інших, завітали керівники міста й області.

Голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч, звертаючись до освітян, подякував їм за невтомну працю, привітав зі святом і вручив відзнаки.

За значний особистий внесок у справу навчання і виховання молодого покоління та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти Подяку Міністерства освіти і науки України нагороджено:

Тарасенко Людмилі Іванівні, вчителю хімії і біології Чернігівської загальноосвітньої школи №27 Чернігівської міської ради;

Куценко Олені Анатоліївні, вчителю біології Чернігівської загальноосвітньої школи №29 Чернігівської міської ради.

Почесною грамотою Чернігівської обласної державної адміністрації нагороджено Наталію Родіонівну Колотило, заступника директора з навчально-виховної роботи Чернігівської загальноосвітньої школи №18 Чернігівської міської ради.

Подяку голови Чернігівської обласної державної адміністрації оголошено:

Петренко Світлані Миколаївні, педагогу-організатору загальноосвітньої спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів фізико-математичного профілю №12 м. Чернігова;

Левченко Інні Миколаївні, учителю трудового навчання спеціалізованої загальноосвітньої середньої школи №1 з поглибленим вивченням іноземних мов;

Овчаренко Вікторії Станіславівні, заступнику директора з навчально-виховної роботи гімназії №31 гуманітарно-естетичного профілю.

Слово для привітання також мали перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, начальник Управління освіти Чернігівської міської ради Василь Білогура, начальник Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації Микола Конопацький та інші.

Крім словесних привітань та нагород, запрошених на захід працівників освіти вітали артисти і художні колективи Чернігова.


Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода