back

У Чернігові тривають змагання Чемпіонату України з літнього біатлону

28-09-2016 13:53

Чемпіонат України з літнього біатлону, який проходить на базі Чернігівської СДЮШОР із лижного спорту, учора, 27 вересня, подолав умовний екватор. Уже відбулися змагання, визначення і нагородження переможців у двох дисциплінах.

У спринті серед чоловіків переміг Сергій Семенов, друга і третя позиції – Олександр Мор’єв і Антон Дудченко. Серед жінок – Олена Підгрушна, Анастасія Меркушина і Анна Кривонос.

Трійку найкращих у гонці переслідуванні серед чоловіків на дистанції 10 кілометрів сформували Сергій Семенов, Олександр Мор’єв та Артем Прима. Серед жінок на дистанції 7,5 кілометрів – Анастасія Меркушина, Олена Підгрушна і Юлія Журавок.

Учора ж до спортсменів, тренерів і затятих уболівальників приєдналися й почесні гості. Вітали учасників і переможців, зокрема, міністр молоді й спорту України Ігор Жданов, віце-президент НОК України Микола Томенко, президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак, голова обласного відділення НОК, голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч та директорка Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА Ніна Лемеш.

Принагідно, під час спортивних заходів, між ними відбулися перемовини щодо пошуку оптимального формату подальшого функціонування і розвитку Чернігівської СДЮШОР із лижного спорту.

Повна інформація про розклад, перебіг та результати чемпіонату доступна на офіційному сайті Федерації біатлону України.


Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода