back

В Сосниці здійснюється реконструкція місцевої гімназії

22-09-2016 17:10

Управління капітального будівництва ОДА є замовником виконання будівельних робіт на об’єкті: «Реконструкція гімназії ім. О.П.Довженка в смт Сосниця».

Проектом реконструкції даного об’єкту передбачено 3 черги виконання робіт.

Наразі виконуються роботи першої черги. Це заміна вікон та дверей із застосуванням енергозберігаючих технологій на 1 – 3 поверхах.

Другою та третьою чергами передбачено реконструкцію покрівель з утепленням перекриття на 2-х поверхових та 3-х поверховому корпусах будівлі.

Взагалі, роботи з реконструкції гімназії розпочалися у вересні та згідно календарного графіку виконання робіт, їх завершення планується уже у грудні 2016 року. Крім того по даному об’єкту наразі розроблена проектно-кошторисна документація на проведення комплексу робіт зовнішнього утеплення будівлі гімназії із застосуванням енергозберігаючих технологій.

Технічний нагляд за виконанням робіт з реконструкції гімназії ім. О.П.Довженка в смт Сосниця здійснюється Управлінням капітального будівництва ОДА. Слід зазначити, що на реконструкцію гімназії ім. О.П.Довженка в смт Сосниця з Державного фонду регіонального розвитку виділено понад мільйон гривень.

Управління капітального будівництва ОДА

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода