back

Щиро вітаємо вас із початком навчального року і Днем знань!

01-09-2016 10:59

Дорогі друзі! День першого вересня є святковим та особливим для усієї громади, проте для кожного із нас по-своєму: хвилюючим для тих, хто вперше сідає за шкільну чи університетську лаву, надихаючим для вчителів, пам’ятним для кожного колишнього учня й відповідальним для батьків і всіх, хто причетний до освітньої сфери.

Зміни, які нині відбуваються в системі освіти України і в структурі навчальних закладів області, спрямовані на те, щоб наші діти мали рівний доступ до дійсно якісної і конкурентоздатної освіти, яка б відповідала найвищим європейським стандартам. Переконані, що громада Чернігівщини єдина у цьому прагненні й готова рухатися вперед заради майбутнього наших дітей-творців завтрашньої України.

Тому бажаємо усім, хто навчає і набирається знань, щоб сподівання, які сповнюють нас у цей святковий вересневий день, обов’язково здійснилися. Щоб зусилля держави, педагогів, батьків і учнів дали свої якісні плоди як на користь розвитку кожної особистості, так і на благо всього українського народу.

Щиро зичимо наснаги учням і студентам, сил, натхнення і впевненості у власних силах педагогам, порозуміння українським родинам і миру нашій рідній землі. Слава Україні!



Зі повагою

голова облдержадміністрації Валерій Куліч

голова обласної ради Ігор Вдовенко

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода