back

31-08-2016 08:58

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про доповнення розпорядження голови обласної державної адміністрації від 12 вересня 2012 року № 333»

Департаментом економічного розвитку обласної державної адміністрації спільно з управлінням охорони здоров’я обласної державної адміністрації підготовлено проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про доповнення розпорядження голови обласної державної адміністрації від 12 вересня 2012 року №333», згідно з яким пропонується встановлення додаткових тарифів на ортопедичні стоматологічні послуги, що надаються комунальним лікувально-профілактичним закладом «Чернігівська обласна стоматологічна поліклініка» у економічно обґрунтованому розмірі.

Проект розпорядження вноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 30 серпня до 14 вересня 2016 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту розпорядження надсилати в письмовому вигляді впродовж 15 днів, з дня опублікування на сайті обласної державної адміністрації, до Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, кімн. 34, 26; тел. 675-648, 669-159 або в електронному вигляді за адресою [email protected]), до управлінні охорони здоров’я обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Івана Мазепи, 1-б, тел. 4-42-88, 4-41-86,4-01-82, E-mail: uoz_ [email protected]).

Контактна особа: Товстоліс Світлана Володимирівна, начальник відділу з питань споживчого ринку та ціноутворення Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднений на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про доповнення розпорядження голови обласної державної адміністрації від 12 вересня 2012 року № 333»

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода