back

Напередодні навчального року в Чернігові відбулася обласна педагогічна конференція

22-08-2016 17:02

Сьогодні, 22 серпня, в приміщенні Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм відбулася обласна серпнева конференція педагогічних працівників.

Майже 600 її учасників спільно підбили підсумки розвитку дошкільної, загальної, середньої, позашкільної, професійно-технічної освіти за 2015-2016 навчальний рік, визначили завдання на наступний рік та обговорили Концепцію нової української школи. До роботи форуму долучився й голова облдержадміністрації Валерій Куліч.

Крім професійних «внутрішньо цехових» питань, на конференції також було озвучено декілька глобальних та принципових позицій. Зокрема, голова ОДА виступив зі зверненням до освітян, у якому проаналізував ситуацію в сфері освіти і науки в регіоні, роз’яснив стан справ та перспективи розв’язання системної проблеми недофінансованості галузі, поінформував про перебіг програми забезпечення підвезення учнів до опорних шкіл, акцентував увагу на ході процесу оптимізації мережі навчальних закладів, використанні коштів освітньої субвенції, енергозбереженні та фінансуванні професійно-технічної освіти.

Також, принагідно, голова ОДА вручив освітянам області почесні грамоти і подяки.


Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода