02-02-2017 15:30

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту звіту
про виконання у 2016 році Програми покращання матеріально-технічного забезпечення військових частин,
що дислокуються на території Чернігівської області, військовозобов’язаних, призваних за мобілізацією та добровольців, які беруть участь в антитерористичній операції на 2016 рік

Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації підготовлено проект звіту про виконання у 2016 роціПрограми покращання матеріально-технічного забезпечення військових частин, що дислокуються на території Чернігівської області, військовозобов’язаних, призваних за мобілізацією та добровольців, які беруть участь в антитерористичній операції на 2016 рік.

Програмою передбачено надання допомоги військовим частинам та установам, що дислокуються на території Чернігівської області, військовозобов’язаним, призваним за мобілізацією та добровольцям, які братимуть участь в антитерористичній операції  з покращання забезпечення особового складу речовим майном, спорядженням та сучасними технічними засобами, що не передбачені табелем оснащення.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект звіту про виконання у 2016 році обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 02  лютого по 16 лютого 2017 року (включно).

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться до 16 лютого 2017 року (включно) за адресою: 14013, м. Чернігів, вул. Г. Полуботка, 70, Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації, е-пошта: dcz_post@cg.gov.ua.

Контактна особа: Кулібик Андрій Вікторович, начальник відділу планування Управління планування цивільного захисту та оборонної роботи Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації, тел. 67-54-01.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

 

Звіт про виконання Програми покращання матеріально-технічного забезпечення військових частин,
що дислокуються на території Чернігівської області, військовозобов’язаних, призваних за мобілізацією та
добровольців, які беруть участь в антитерористичній операції на 2016 рік

Додаток

 

Департаменту з питань цивільного захисту та
оборонної роботи облдержадміністрації 

ГО Активне Суспільство України