back

09-08-2016 16:27

Інформаційне повідомлення про громадське обговорення проекту Всеукраїнського заходу „Єдина родина країни”

„Єдиним Волонтерським Центром”, ГО „Єдиною родиною Чернігівщини” та ГО „Ресурс” спільно з  Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації підготовлено проект програму Всеукраїнського заходу „Єдина родина України”.

Гасло програми: „Біда не зламала. Біда об’єднала!”

Мета програми: налагодження дружніх стосунків та напрацювання партнерських зв’язків з родинами загиблих воїнів АТО 24 областей України.

Проект програми вноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 03 серпня до 18 серпня 2016 року.

Зауваження та пропозиції до Програми прийматимуться до 18 серпня 2016 року за адресою: 14013, м. Чернігів, вул. Г. Полуботка, 70, Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації, тел. 4-52-01, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Юрченко Станіслав Дмитрович, заступник директора Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації - начальник управління планування цивільного захисту та оборонної роботи.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

 

Проект програми Всеукраїнського заходу „Єдина родина країни”

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода