01-02-2017 14:11

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо
проекту звіту про виконання у 2016 році  «Обласної цільової Програми розвитку туризму
в Чернігівській області на 2013-2020 роки»

Департаментом культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації підготовлено проект звіту про виконання у 2016 році «Обласної цільової Програми розвитку туризму в Чернігівській області на 2013-2020 роки».

Основними стратегічними завданнями Програми є: забезпечення сталого розвитку туристичної галузі та підвищення її частки в макроекономічних показниках; створення цікавих туристичних продуктів на основі туристичного потенціалу області; розвиток і вдосконалення матеріально-технічної бази туристичної інфраструктури області; підвищення рівня життя громадян і створення додаткових робочих місць.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект звіту про виконання у 2016 році обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 01 по 15 лютого 2017 року (включно).

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться до 15 лютого 2017 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 70, Департамент культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації, тел. 676-562, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Груда Олена Володимирівна, головний спеціаліст відділу розвитку туризму та музейної справи Департаменту культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднений на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

 

Звіт про виконання у 2016 році «Обласної цільової Програми розвитку туризму
в Чернігівській області на 2013-2020 роки»

Додаток

 

 

Департамент культури і туризму,
національностей та релігій облдержадміністрації

ГО Активне Суспільство України