01-02-2017 09:18

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту звіту
про виконання у 2016 році «Програми передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості Чернігівської області на 2016-2020 роки»

Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації підготовлено проект звіту про виконання у 2016 році «Програми передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості Чернігівської області на 2016-2020 роки».

Програма спрямована на: підвищення рівня економічної активності та забезпечення екологічно чистими продуктами тваринного походження сільських багатодітних сімей області, через надання підтримки з обласного бюджету багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості шляхом закупівлі нетелей у суб’єктів племінної справи Чернігівської області у молочному скотарстві або в суб’єктів господарювання Чернігівської області, які не мають такого статусу, за умови середнього надою на 1 корову, що була на початок року, протягом двох попередніх років від 6000 кг молока та передачі їх вищезгаданим сім’ям.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект звіту про виконання у 2016 році обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 1.02.2017 до 15.02.2017 (включно).

Зауваження та пропозиції до проекту звіту прийматимуться Департаментом агропромислового розвитку обласної державної адміністрації до 15 лютого 2017 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів, проспект Миру, 14, е-mail: [email protected].

Контактна особа: Цакун Наталія Іванівна, головний спеціаліст відділу тваринництва Департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації (тел. 43167).

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

 

Звіт про виконання регіональної програми за 2016 рік

 

Департамент агропромислового
розвитку обласної державної адміністрації

ГО Активне Суспільство України