back

Медіа та децентралізація: чому важливо писати про реформу. Оголошення про старт проекту

27-07-2016 12:10

ГО «Асоціація регіональних ЗМІ оголошує про старт проекту – «Чому важливо писати про децентралізацію – місія журналіста у реформі».

Завдання проекту - сприяти об’єктивному висвітленню у ЗМІ процесів децентралізації, ознайомити представників ЗМІ з основними принципами та засадами децентралізаційних процесів в області. А ще сприяти формуванню фахового та неупередженого підходу до висвітлення проблем децентралізації у місцевих ЗМІ.

У рамках проекту планується здійснити контент-аналіз ЗМІ на предмет висвітлення процесів децентралізації в області у І півріччі 2016 року, провести навчальний семінар-тренінг та майстер-клас для працівників ЗМІ та організувати прес-тури до 2-х об’єднаних громад у Чернігівській області.

Відтак, запрошуємо представників місцевих ЗМІ долучитися до проекту.

Умови участі:

— інтерес до тематики децентралізації та бажання писати про цю важливу реформу;

— бажання взяти участь у тренінгу «Журналіст як учасник реформи децентралізації: чому важливо про це писати?» (презентація матеріалів, дайджест реформи, майстер-клас);

— бажання долучитись до прес-туру до однієї з об’єднаних територіальних громад (або до тих, які перебувають на шляху до об’єднання);

— заповнена коротка анкета за посиланням https://goo.gl/CjAqch

Тренінг орієнтовно відбудеться 5 серпня 2016 року, прес тури – у ІІ та ІІІ декаді серпня.

Детальніше: Назаренко Олександр, ГО «АРЗМІ», адреса електронної пошти: [email protected].

Проект реалізується за фінансової підтримки з обласного бюджету на виконання обласної Програми сприяння розвитку громадянського суспільства «Чернігівська громада» на 2016-2020 роки.

Департамент інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода