back

22-07-2016 12:47

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про затвердження порядку організації та проведення особистого прийому громадян у Чернігівській обласній державній адміністрації»

Відділом роботи із зверненнями громадян апарату обласної державної адміністрації підготовлено проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про затвердження порядку організації та проведення особистого прийому громадян у Чернігівській обласній державній адміністрації».

Проект розпорядження виноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 22 липня до 18 серпня 2016 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту розпорядження надсилати в письмовому вигляді впродовж 20 днів, з дня опублікування на сайті обласної державної адміністрації, до відділу роботи із зверненнями громадян апарату обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, буд.7, тел. 675-058, 675-264 або за ел. адресою: [email protected]).

Контактна особа: Соловей Олена Василівна, начальник відділу роботи із зверненнями громадян апарату обласної державної адміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про затвердження порядку організації та проведення особистого прийому громадян у Чернігівській обласній державній адміністрації»

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода