back

Виставка Віктора Бистрякова «Чорнобиль — відлуння душі» у Чернігові

20-07-2016 15:01

21 липня о 14.00 у Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стародавній» (на Валу, у Колегіумі) відбудеться відкриття виставки талановитого художника Віктора Бистрякова «Чорнобиль — відлуння душі». Експозиція приурочена до 30-річчя Чорнобильської трагедії.

Бистряков працює у галузі станкової графіки та живопису. Його індивідуальна манера вирізняється образною, постійно оновлюваною і збагачуваною мовою. Віктор Петрович — заслужений діяч мистецтв України, професор та викладач Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури.

Він презентував свої твори у Києві, Львові, Івано-Франківську, Тернополі, а також за кордоном, зокрема, у Монако (Монте-Карло), Таїланді (Бангкок). У Чернігові художник представляє картини вперше.

Для нього дуже важлива тема довкілля, Бистряков дуже багато років працює над екологічними циклами, зокрема — чорнобильською тематикою.

Організатори виставки «Чорнобиль — відлуння душі»: Національний архітектурно-історичний заповідник «Чернігів стародавній», Національна академія образотворчого мистецтва і архітектури.

За повідомленням організаторів виставки

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода