back

«Єдина родина Чернігівщини» запросила обласних депутатів до родинного кола

20-07-2016 14:45

На сесії обласної ради, яка відбувається сьогодні, до депутатів з проханням про допомогу звернулися організатори всеукраїнської акції «Єдина родина України».

Мета цієї акції — підтримати, познайомити та об’єднати сім’ї загиблих з усієї України. Подібні заходи вже неодноразово проводилися в масштабах області, тепер же організатори прагнуть поділитися часткою душевного тепла з сім’ями загиблих патріотів з усієї України.

Передбачається, що для участі у заході прибудуть близько чотирьохсот чоловік з різних куточків нашої держави. Дев’яносто з них — діти.

У планах — молебень за душами загиблих та флешмоб на Красній площі Чернігова, концерт – реквієм у обласному театрі імені Т.Г. Шевченка.

Для дітей передбачено розважальну програму, відвідування атракціонів у Міському парку культури та активний відпочинок на території ДЮСШ на березі Десни, катання на човнах «Дракон».

Планується ознайомлення гостей міста з історико-культурними пам’ятками Чернігова та прогулянка по р. Десні на катері «Казбек», вручення пам’ятних подарунків від громадських та державних організацій.

Захід триватиме кілька днів, тож щоб належно прийняти родини українських героїв, потрібні кошти. Тому ініціатори акції — Єдиний Волонтерський Центр, ГО «Ресурс» та ГО «Єдина родина Чернігівщини» запропонували депутатам облради та усім небайдужим приєднатися до цієї благородної справи.

— Наші хлопці гинули і гинуть на сході України за землю і волю. За нашу землю і за нашу волю! — наголосила волонтер, громадська активістка Ірина Березинець. Від імені оргкомітету «Єдиної родини України» вона закликала усіх присутніх в залі долучитися до проведення акції і вшанувати таким чином пам’ять загиблих захисників України та підтримати їх родини.

Кошти для проведення всеукраїнської акції «Єдина родина України» можна перерахувати за такими реквізитами:

ГО «Єдина родина Чернігівщини», ЄДРПО 40431906, МФО 353553, Чернігівське обласне управління акціонерного товариства «Ощадбанк», р/р 26005300039375.

Або на картку «Приватбанка» 5457 0822 3437 1990.

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода