back

Про все, що відбувається на межі держави, мають знати прикордонники

19-07-2016 12:22

Будь-яке будівництво, вирубка лісу, водокористування, геологічні, дорожні та інші дослідження чи дії мають проводитись після інформування про них відповідного органу Держприкордонслужби. Цього вимагає Постанова Кабінету Міністрів України № 1147.

Як узгодити дії різних служб та забезпечити виконання постанови на Чернігівщині, обговорили сьогодні на нараді в облдержадміністрації, яку провів заступник голови облдержадміністрації Сергій Сергієнко.

Заступник начальника штабу Чернігівського прикордонного загону Олексій Романюк наголосив на тому, що ефективна робота прикордонників залежить і від рівня співпраці з усіма іншими службами. Щоб переконатися у законності тих чи інших дій на межі держави, прикордонники мають знати, як виглядають дозвільні документи, посвідчення працівників та печатки тих чи інших установ. Адже сучасний рівень техніки дозволяє зловмисникам роздрукувати документ, дуже схожий на справжній. Наявні ж зразки допоможуть прикордонникам краще контролювати ситуацію та виявляти правопорушення.

За підсумками наради було вирішено протягом тижня узгодити вказані питання, адже вони стосуються безпеки державного кордону України.

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода