back

Відбулося друге засідання президії обласної ради з погодження порядку денного п’ятої сесії

18-07-2016 14:47

Пленарне засідання п’ятої сесії обласної ради сьомого скликання відбудеться згідно зі змінами, внесеними до відповідного розпорядження 20 липня 2016 року. На розгляд депутатів буде винесено понад 100 питань. Саме для їх попереднього розгляду сьогодні й засідала президія представницького органу області.

Попередньо датою проведення сесії було визначено 17 червня. І у ході підготовки до неї, 9-го червня, президія вже розглядала порядок денний. Проте розпорядженням голови обласної ради засідання було перенесене вперед більш ніж на місяць, що спричинило розширення кола питань, пропонованих до розгляду. У ході другого засідання президії обласної ради було погоджено включення до порядку денного всіх поданих пропозицій. Таким чином початковий перелік питань, який містив близько шістдесяти пунктів, збільшився до понад ста. Із супровідними документами й відповідними проектами рішень можна ознайомитися на офіційному сайті Чернігівської обласної ради.

Активне обговорення за участі голови Чернігівської облдержадміністрації Валерія Куліча, зокрема, викликали пропозиції з включення до порядку денного питань про внесення змін до рішення «Про схвалення проекту перспективного плану формування територій громад Чернігівської області» та стосовно порушення клопотання з передачі у спільну власність територіальних громад області майнового комплексу державного закладу «Вузлова лікарня станції Чернігів». Після надання необхідних роз’яснень, членами президії було погоджено включення питань до порядку денного.

Окремо голова ОДА акцентував увагу на необхідності розгляду доцільності функціонування комунального підприємства «Центр державно-приватного партнерства Чернігівської обласної ради», зокрема, через позастатутну діяльність та системні дії, які можуть містити ознаки злочинів.

Обговорення та розгляд депутатським корпусом усіх означених питань відбудеться у ході пленарного засідання п’ятої сесії обласної ради сьомого скликання у середу 20 липня. Початок об 11:00

.

Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода