back

У Чернігові відкрито Центр обслуговування клієнтів газових компаній

01-07-2016 17:29

Відкриття першого Центру обслуговування клієнтів відбулося сьогодні, першого липня, у Чернігові. Відтепер майже 135 тисяч побутових споживачів газу обласного центру і Чернігівського району зможуть в одному місці отримати консультації з питань газопостачання та здійснити необхідні операції – від оплати послуг до отримання технічних умов на приєднання до мереж.

Чернігівський центр став першим в Україні оформленим за новими стандартами «Регіональної газової компанії». За словами голови правління ПАТ «Чернігівгаз» Алли Ярової, новий центр покладе початок переходу до якісно нових прозорих стосунків між споживачами газу і надавачами послуг. Представники компанії запевнили, що 18 менеджерів, які працюватимуть у Центрі, зможуть забезпечити якісне обслуговування існуючого потоку клієнтів, який щоденно складає 300-400, а у пікові дні – до 800 осіб.

На відкритті були присутні гості – зокрема, голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч та Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Валерій Куліч став одним із перших, хто скористався послугами новоствореного Центру.

Звертаючись до присутніх, голова облдержадміністрації, зокрема, висловив переконання у тому, що відкриття цього центру наблизить жителів Чернігова і Чернігівського району до якісного сервісу.

Режим роботи Центру обслуговування клієнтів – з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00, без перерви. Адреса: м. Чернігів, пр-т Перемоги, 108-а, 1 поверх (новобудова біля р. Стрижень).


Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода