back

Чернігів – територія активної молоді

01-07-2016 10:08

Здобувати нові знання, проявляти себе фізично і розумово, спілкуватись та просто весело проводити час небайдужа молодь області почала відучора, 30 червня, на відкритті молодіжного наметового містечка «ТАМ – Територія активної молоді».

До 2 липня молоді люди проживатимуть у наметовому містечку, що розгорнулось на березі Десни за пішохідним мостом у Чернігові. Захід зібрав молодіжні делегації з районів та міст обласного значення Чернігівщини, учасників АТО та просто охочих проявити себе.

Відкриття ТАМу розпочалось з патріотичного флеш-мобу – по Десні на драгонботах спустили тридцятиметровий прапор України, який здійснив свій шлях по річці до молодіжного табору.

На урочистому відкритті молодь вітали перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич, заступник голови – керівник апарату ОДА Наталія Романова та перший заступник голови облради Валентин Мельничук.

Сьогодні ми бачимо тут нашу надію, молодь, яка побудує сильну, незалежну, самостійну державу. Тому я бажаю вам міцного здоров’я, нових друзів та гарного відпочинку. А вже наступного року, сподіваюсь, цей захід переросте в міжнародний фестиваль, де ви зможете спілкуватись та ділитись досвідом з іноземними делегаціями, – з такими побажаннями звернувся до учасників Леонід Сахневич.

Використовуйте кожну хвилину своєї молодості для того, щоб робити гарні справи, щоб відчути справжнє життя. А позитивна енергія ТАМу нехай передається красуні Десні, від якої допливе і до Дніпра, і до Чорного моря. І покаже всім нашу справжню українську силу та вдачу, – привітала учасників Наталія Романова.

Протягом трьох днів на учасників молодіжного форуму чекає насичена і цікава програма: концерти, презентації творчої майстерні та команд КВК, молодіжна гра «Мафія», різноманітні квести, музичний фестиваль, фестиваль фарб та інші можливості для активного спілкування.

Важливою складовою ТАМу будуть локації військово-патріотичного та спортивного спрямування. Динамічний відпочинок включатиме також щорічний Чернігівський регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка».

А вже вчора увечері відбулося яскраве театралізоване дійство до свята Івана Купала.












Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода