back

Про професійні стандарти – для журналістів області

17-06-2016 14:31

Питання журналістської етики завжди зберігало актуальність для ЗМІ незалежної України. Днями медійники Чернігівщини — учасники освітнього проекту «Медійний поступ» — освіжили та поповнили свої знання з цієї теми.

Тренером на заняття 16 червня, яке стало фінальним у проекті, було запрошено головного юрисконсульта Національної спілки журналістів України Тетяну Котюжинську.

Вона навела приклади конфліктних ситуацій, які часто виникають між пресою і громадськістю, та поділилася практичними порадами, як їм запобігти.

У режимі «запитання – відповідь» тренер ознайомила учасників з різними аспектами отримання доступу до публічної інформації та правовою стороною проведення фото- та відеозйомки. Також медійники дізналися про останні зміни у законодавстві, які стосуються прав журналістів.

Проект «Медійний поступ» реалізовують Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації спільно з громадськими організаціями «Асоціація регіональних ЗМІ» та «Разом до громадянського суспільства» за підтримки компанії «Бритіш Американ Тобакко Україна».




Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода