back

01-06-2016 17:09

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про граничні розміри плати за послуги ТОВ «Бахмацький ринок “Колос”»»

На основі розрахункових матеріалів, поданих ТОВ «Бахмацький ринок «Колос», підготовлено проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про граничні розміри плати за послуги ТОВ «Бахмацький ринок “Колос”»». Проблема, яку планується розв’язати з прийняттям нормативного акта, полягає у приведенні граничного розміру плати на послуги ринку у відповідність до діючої нормативно-правової бази, встановленні економічно обґрунтованого розміру плати за послуги, що надаються, та у забезпеченні беззбиткової фінансово-господарської діяльності ринку.

Проект розпорядження вноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 01 по 30 червня 2016 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту розпорядження надсилати в письмовому вигляді до Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7, кімн. 34, 26, 24 тел. 675-648, 669-159, 675-834 або в електронному вигляді e-mail: [email protected]).

Контактна особа: Заєць Жанна Миколаївна, заступник начальника відділу з питань споживчого ринку та ціноутворення Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством

.

Проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про граничні розміри плати за послуги ТОВ «Бахмацький ринок “Колос”»»

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода