back

Сосницька гімназія отримала новий шкільний автобус на свято останнього дзвоника

27-05-2016 17:27

Гарний подарунок на свято останнього дзвоника сьогодні отримала Сосницька гімназія ім. О. П. Довженка. Ключі від нового шкільного автобусу директору навчального закладу вручив заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Сергій Сергієнко.

Вітаючи учасників заходу, він зазначив, що важливою складовою забезпечення рівного доступу кожної дитини до якісної освіти, незалежно від того, де вона мешкає, є організація підвозу учнів до місць навчання.

– Цього року за кошти державного бюджету область придбала 6 шкільних автобусів. У планах – ще понад 30 транспортних засобів, але вже на засадах співфінансування з місцевими бюджетами, – повідомив заступник голови облдержадміністрації.

Нові автобуси стануть у нагоді як для підвозу дітей із довколишніх сіл, так і для екскурсій малечі та юнацтва.

Сергій Сергієнко побажав педагогам, школярам і їх батькам міцного здоров’я, добра, щедрої долі та здійснення мрій. Він також запевнив присутніх, що обласна державна адміністрація спільно з місцевою владою і надалі працюватимуть над поліпшенням умов для навчання і виховання підростаючого покоління.

Учасників заходу привітали голова районної державної адміністрації Валентин Очередько та Сосницький селищний голова Андрій Портний.

Довідково:

Сосницька гімназія ім. О.П. Довженка є опорним навчальним закладом. Кількість учнів – 485 чол.; кількість повних класів – 22. Навчальний процес забезпечує 51 учитель, з них – 38 спеціалістів вищої категорії.

Учні закладу є постійними учасниками та переможцями найрізноманітніших інтелектуальних конкурсів та спортивних змагань.

На даний час гімназія працює над проблематикою реалізації основних напрямів оновлення освіти з урахуванням вимог сучасного інформаційно-технологічного суспільства.

Автобусом здійснюється підвіз 60-ти дітей із сіл: Мале Устя (7 км), Масалаївка (6 км), Загребелля (4 км). За рахунок нового шкільного автобусу буде розвантажено маршрут підвозу учнів до навчального закладу. У тому числі, планується доставляти дітей із с. Киріївка (17 км) у разі закриття місцевої школи, де навчається 25 учнів.






За інформацією сектору інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю апарату Сосницької РДА

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода