back

Про пожежну безпеку під час Великодня та травневих свят: поради рятувальників

28-04-2016 09:57

У Головному управлінні Національної поліції в Чернігівській області учора, 27 квітня, відбувся брифінг з питань забезпечення пожежної безпеки під час святкування Великодня та травневих свят.

Як зазначив заступник начальника обласного Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Олександр Нагуло, Управлінням визначено перелік об’єктів, що будуть задіяні під час відзначення травневих заходів. Перевірено протипожежний стан культових споруд. Особлива увага зверталась на стан утримання електрогосподарства, протипожежного водопостачання, установок пожежної автоматики, шляхів евакуації, приладів опалення, забезпечення первинними засобами пожежогасіння тощо. З обслуговуючим персоналом проведено інструктажі щодо дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки. За кожним релігійним закладом закріплено особовий склад підпорядкованих підрозділів. Всього до чергування безпосередньо в культових закладах планується залучити майже 400 осіб особового складу.

Під час виступу Олександр Нагуло звернувся до священнослужителів, закликавши їх бути надзвичайно уважними через масове використання вірянами під час богослужінь свічок та пристроїв з відкритим вогнем. Також він наголосив на необхідності всіх жителів області бути пильними та обережними, дотримуватись заходів безпеки під час святкувань і вдома, і на природі, дачах чи присадибних ділянках. Наголосив на належному нагляді за дітьми, які без уваги дорослих можуть вигадати небезпечні ігри з вогнем. Також закликав громадян не зловживати алкоголем, адже він значно уповільнює відчуття небезпеки і тому часто призводить до надзвичайних подій з тяжкими наслідками.




За інформацією Управління Державної служби
з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода