back

Будівництво та комфорт: Леонід Сахневич з робочим візитом у Талалаївському та Прилуцькому районах

28-04-2016 09:02

На якому етапі перебувають ремонтні роботи у Талалаївській центральній районній лікарні, перевіряв вчора перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич. Разом з керівництвом району він оглянув установу та обговорив можливі шляхи прискорення процесу.




Опісля Леонід Сахневич побував на позачерговій сесії районної ради. Під час спілкування з депутатами було зазначено про подальші плани щодо районної лікарні, оптимізацію ЗОШ, виплати індексації зарплат медичним і педагогічним працівникам та інше.




Цього ж дня перший заступник голови ОДА перебував з робочим візитом і в Прилуках. Питання дня — виконання доручення Прем'єр-міністра України щодо термінового відновлення подачі гарячої води по всіх населених пунктах. В обговоренні взяли участь міський голова Ольга Попенко, директор КП «Прилукитепловодопостачання» Андрій Гавриш та начальник управління освіти міської ради Сергій Вовк.

Нагадаємо, що в обласному центрі цю проблему вже вирішено. (http://goo.gl/fhwpRN).




Є в Прилуках проблема з більшим терміном — довгобуд житлової багатоповерхівки.

— Будівництво 2-х тридцятиквартирних будинків розпочало Міністерство оборони. Перший уже здано в експлуатацію, на добудову другого не вистачило коштів. На сьогодні допомогти у цій ситуації готовий народний депутат Олег Дмитренко, — зауважив Леонід Сахневич. — Планується 15 квартир віддати місту, а 15 — Міністерству оборони. У свою чергу обласна влада готова допомогти з юридичною стороною питання.





Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода