back

15-04-2016 09:14

Інформаційне повідомлення
про проведення електронних консультацій з громадськістю
щодо перейменування Чернігівської  загальноосвітньої  школи-інтернату I-III ступенів ім. Ю.М. Коцюбинського шляхом відмови від присвоєння їй імені фізичної особи – Ю.М.Коцюбинського

 

1.Найменування організатора громадського обговорення :

Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації;

2.Найменування юридичної особи, якій пропонується відмовити у присвоєнні імені фізичної особи:

«Чернігівська загальноосвітня школа-інтернат I-III ступенів ім. Ю.М. Коцюбинського» Чернігівської обласної ради;

Коцюбинський Юрій Михайлович (1896–1937) Брав активну участь у знищенні українського національного руху. В 1913 р. став членом РСДРП. З 1914 р.- член Чернігівського комітету РСДРП. Учасник Лютневої революції 1917 р., пізніше став членом військової організації більшовиків при Петроградському комітеті РСДРП(б), начальником Червоної гвардії і комендантом Московсько-Нарвського району. З 20 жовтня 1917 р. комісар гвардійського Семенівського полку. Брав участь у штурмі Зимового палацу. У грудні 1917 р. увійшов до складу Народного Секретаріату спочатку як заступник, а згодом як в.о. секретаря військових справ. У січні 1918 р. призначений головнокомандувачем збройними силами радянської Української Народної Республіки. З березня 1918 р.- народний секретар внутрішніх справ. В 1919–1920 рр. керував більшовицькими державними і партійними органами в Чернігові і Полтаві. З лютого 1930 р. входив до складу ЦК КП(б)У, був членом ВУЦВК. Брав участь у здійсненні Голодомору 1932–1933 роках. Уповноважений ЦК КП(б)У із хлібозаготівель в Кривоозерському районі Одеської області.  В лютому 1935 р. заарештований, звинувачений в антирадянській діяльності і засуджений рішенням особливої наради при НКВД СРСР. У жовтні 1936 р. перевезений до Києва, звинувачений у керівництві контрреволюційною організацією. Розстріляний у Лук’янівській тюрмі.

На виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» від 09.04.2015 № 317-VIII.

3. Суб'єкти, що внесли пропозицію щодо відмови у присвоєнні юридичній особі імені фізичної особи:

Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації, адміністрація навчального закладу.

4.Поштова адреса та  адреса електронної пошти, номер телефону, строк і форми для подання пропозицій та зауважень:

Електронні консультації з громадськістю щодо обговорення питання перейменування загальноосвітнього навчального закладу триватимуть з 14.04.2016 по 14.05.2016.

Пропозиції та зауваження надавати за адресою: вул. Гагаріна, буд. 50, м.Чернігів, 14010; електронною поштою: e-mail: [email protected],  тел.(0462) 64-94-13 (Чернігівська загальноосвітня школа-інтернат I-III ступенів ім.Ю.М.Коцюбинського);

Усі пропозиції та зауваження подаються у письмовій формі або  надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає (або найменування юридичної особи) у довільній формі.

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

5. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення :

вул. Шевченка, 34, м. Чернігів, 14013, тел.(046-22)95-49-75  [email protected] (Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації).

6. Прізвище та ім'я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення:

Дубравін Сергій Володимирович, начальник юридичного сектору Центру матеріально-технічного та інформаційного забезпечення освітніх закладів Чернігівської обласної ради, тел.95-49-75.;

7. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення :

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю», а також на офіційному веб-сайті Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації http://uon.cg.gov.ua/index.php) у строки, визначені законодавством.

 

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у обговоренні питання щодо перейменування загальноосвітнього навчального закладу.

 

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода