back

У Чернігові висадили черемхову алею на честь ліквідаторів-чорнобильців

14-04-2016 18:07

Два десятки саджанців дерев черемхи, які утворюють собою алею, відтепер прикрашатимуть Мар'їн гай у Чернігові. Висадили їх сьогодні, приурочивши захід до майбутньої пам’ятної дати – 26 квітня – тридцятих роковин аварії на Чорнобильській АЕС. Захід відбувався за участі владців, духовенства, школярів, волонтерів і ліквідаторів.

Слово під час заходу мали голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, голова Чернігівської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз-Чорнобиль України» Анатолій Лігун, Чернігівської міської громадської організації «Союз інвалідів Чорнобиля» Олександр Анищенко. Короткий молебень відправив архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій (Зоря).

Звертаючись до присутніх учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, Валерій Куліч подякував їм та запевнив у підтримці й прагненні поліпшення якість їхнього життя. «Безумовно, держава в боргу перед вами. Спілкуючись із ліквідаторами та з керівниками чорнобильських організацій, дійсно виникає багато запитань і щодо пільг, і щодо інших аспектів. Я, на жаль, не можу гарантувати того, що ми сьогодні водночасся розв’яжемо всі проблеми, але можу гарантувати те, що ми разом із вами працюватимемо пліч-опліч над цим і рухатимемося спільно вперед», – зазначив голова Чернігівської ОДА.



Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода