back

 

01 червня 2021 року

Визначено фіналістів конкурсу «МедіаЧе»-2021 — на черзі другий етап оцінювання

Оргкомітет конкурсу журналістських робіт «МедіаЧе» 2021 року завершив учора, 31 травня, перший етап оцінювання поданих матеріалів та сформував список фіналістів.

Упродовж наступних днів спеціально скликане журі з-поміж 12 обраних робіт визначить переможців у кожній з тематичних номінацій цьогорічного конкурсу.

Одночасно усі фіналісти змагатимуться за прихильність аудиторії у номінації «Чернігівщина: голос спільноти». Онлайн-голосування, яке визначить лідера тут, розпочинається за посиланням http://bit.ly/MediaCHE2021 о 20:00 1 червня та триватиме до 15:00 суботи, 5 червня.

Перелік матеріалів, що вийшли до фіналу конкурсу «МедіаЧе» 2021 року
(подано в алфавітному порядку)

Номінація «Молодь Чернігівщини»:

Номінація «Чернігівщина будується»:

Номінація «Чернігівщина екологічна»:

Номінація «Чернігівщина патріотична»:

Оргкомітет конкурсу «МедіаЧе»

* * *

11 травня 2021 року

Конкурс журналістських робіт «МедіаЧе-2021» розпочинається 12 травня

Традиційний весняний конкурс журналістських робіт для медійників Чернігівщини — «МедіаЧЕ» — стартує цього травня вже шостий рік поспіль. Прийом матеріалів триватиме з 12 до 20 травня включно. Переможці отримають грошові премії, а усі фіналісти — пам’ятні дипломи.

На конкурс приймаються текстові та аудіовізуальні матеріали, оприлюднені у вітчизняній пресі, інтернет-виданнях, на телебаченні та радіо з 11 травня 2020 року до 15 травня 2021 року включно.

Конкурсні матеріали приймаються у чотирьох номінаціях:

  • «Чернігівщина патріотична»;
  • «Молодь Чернігівщини»;
  • «Чернігівщина будується»;
  • «Чернігівщина екологічна».

Наприкінці травня оргкомітет конкурсу оцінить подані роботи та обере матеріали-фіналісти. Остаточних переможців визначить голосування експертного журі.

Усі матеріали, що вийдуть у фінал, також братимуть участь у конкурсі за номінацію «Чернігівщина: голос спільноти». Тут лідера визначить онлайн-голосування аудиторії. 

Заявки на участь у конкурсу приймаються до 23:59 20 травня на адресу електронної пошти [email protected].

Для матеріалів, оприлюднених в Інтернет-виданнях, надається активне гіперпосилання на матеріал; для матеріалів з друкованих ЗМІ — текст та сканована сторінка видання, для матеріалів телерадіоорганізацій — посилання на аудіо- чи відеозапис та скан-копія ефірної довідки. Також у заявці слід вказати прізвище та ім’я автора, контактний номер та номінацію, на яку подається матеріал.

Учасники можуть подавати на конкурс по одному матеріалу у кожній з номінацій.

Матеріали рекламного характеру до участі у конкурсі не допускаються.

Детальні умови конкурсу та докладний опис номінацій викладені у Положенні про проведення конкурсу журналістських робіт для медійників Чернігівщини «МедіаЧе» у 2021 році.

Оголошення та нагородження переможців конкурсу відбудеться у червні та буде приурочене до Дня журналіста.

Організатори конкурсу «МедіаЧе» — обласна організація Національної спілки журналістів України, Асоціація регіональних ЗМІ, «Професійна спілка працівників мас-медіа міста Чернігова» Всеукраїнської «Незалежної медіа-профспілки України» та Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Довідково. Конкурс «МедіаЧе» проводиться на Чернігівщині вже шостий рік поспіль. На перший конкурс, проведений як експеримент у 2016 році, надійшло 38 матеріалів. На конкурс 2020 року — 78. Переможцями минулого року стали: Лариса Галета у номінації «Чернігівщина: голос спільноти», Віра Курико — «Молодь Чернігівщини» та «Чернігівщина патріотична», Аліна Клименко, Павло Солодовник — «Дякуємо медикам», Дар’я Янушкевич — «Реформи на Чернігівщині». Окрему відзнаку також здобула Любов Сила.

Оргкомітет конкурсу «МедіаЧе»

* * *

Конкурс «МедіаЧе» 2020 року

* * *

Конкурс «МедіаЧе» 2019 року

* * *

Конкурс «МедіаЧе» 2018 року

* * *

Конкурс «МедіаЧе» 2017 року

* * *

Конкурс «МедіаЧе» 2016 року

 

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода