back

01-04-2016 16:22

Інформаційне повідомлення про громадське обговорення
проекту Плану заходів з відзначення 20-ї річниці Конституції України
на території Чернігівської області

 

На виконання доручення Прем’єр-міністра України від 17 березня 2016 року № 9154/1/1-16 та з метою сприяння консолідації суспільства навколо ідеї проведення конституційної реформи, формування високого рівня правової свідомості та правової культури громадян Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації розроблено План заходів з відзначення 20-ї річниці Конституції України на території Чернігівської області.

Проект плану заходів виноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 1 до 10 квітня 2016 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту плану заходів надсилати до 10 квітня 2016 року на електронну адресу: [email protected] з поміткою «Пропозиції до проекту Плану заходів з відзначення 20-ї річниці Конституції України на території Чернігівської області».

Контактна особа: Сердюк Оксана Станіславівна, заступник директора Департаменту – начальник управління інформаційної діяльності та видавничої справи Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (тел. 67-58-91).

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

План заходів з відзначення 20-ї річниці Конституції України на території Чернігівської області

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода