back

09-03-2016 10:26

Інформаційне повідомлення про громадське обговорення проекту звіту про виконання у 2015 році заходів Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей у Чернігівській області на 2015-2016 роки

Департаментом соціального захисту населення обласної державної адміністрації підготовлено проект звіту щодо виконання у 2015 році заходів Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей у Чернігівській області на 2015-2016 роки.

Метою Програми є сприяння соціальній адаптації та поверненню до повноцінного життя учасників антитерористичної операції та членів їх сімей шляхом надання інформаційно-правової, медичної, соціальної, психологічної допомоги, здійснення професійної підготовки (перепідготовки), надання оздоровчих послуг, впровадження ефективного механізму забезпечення їх всіма видами соціальних гарантій, передбачених чинним законодавством України.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект звіту щодо виконання у 2015 році заходів обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 03 по 17 березня 2016 року.

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться до 18 березня 2016 року за адресою: 14028, м. Чернігів, просп. Миру, 116-а, Департамент соціального захисту населення обласної державної адміністрації, тел.: 72-80-68, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Буряченко Наталія Борисівна – начальник управління організаційно-кадрової роботи та роботи із зверненнями громадян  Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Департамент соціального захисту населення


обласної державної адміністрації

Проект звіту про виконання у 2015 році заходів Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей у Чернігівській області на 2015-2016 роки


Програма соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей в Чернігівській області на 2015-2016 роки

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода