back

23-02-2016 11:11

Інформаційне повідомлення про громадське обговорення проекту звіту про виконання Програми інвестиційного розвитку Чернігівської області на 2011-2015 роки за підсумками 2011- 2015 років

Департаментом економічного розвитку обласної державної адміністрації підготовлено проект звіту про виконання Програми інвестиційного розвитку Чернігівської області на 2011-2015 роки за підсумками 2011-2015 років.

Метою Програми було визначено досягнення суттєвого збільшення обсягів залучених інвестицій в економіку області, в тому числі іноземних, для забезпечення сталого економічного зростання та створення нових високооплачуваних, кваліфікованих робочих місць, формування привабливого інвестиційного іміджу та розвиненої інфраструктури за рахунок підвищення рівня інвестиційної привабливості області, покращення її інвестиційного клімату, максимального використання науково-технічного та інтелектуального потенціалу.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект звіту про виконання обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 18 лютого по 04 березня 2016 року.

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться до 04 березня 2016 року за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, Департамент економічного розвитку облдержадміністрації, тел.: 669-381, е-mail: [email protected].

Контактна особа: Дробот Михайло Григорович, заступник начальника управління – начальник відділу з питань інвестиційної політики Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект звіту про хід виконання Програми інвестиційного розвитку Чернігівської області на 2011-2015 роки

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода