back

16-02-2016 17:04

Інформаційне повідомлення про громадське обговорення
проекту Положення про комісію з питань підтримки місцевого книговидання

Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації підготовлено проект Положення про комісію з питань підтримки місцевого книговидання.

Комісія з питань підтримки місцевого книговидання має стати консультативно-дорадчим, постійно діючим колегіальним органом при облдержадміністрації, який забезпечить відбір рукописів місцевих авторів з метою реалізації напряму «Випуск книг місцевих авторів» обласної Програми підтримки розвитку інформаційної та видавничої сфер Чернігівщини на 2016–2020 роки. Запропоноване Положення визначає механізм формування, роботи та прийняття рішень комісією, а також порядок відбору та випуску творів місцевих авторів в рамках обласної Програми.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект Положення про комісію з питань підтримки місцевого книговидання проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 16 лютого до 1 березня 2016 року.

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться до 2 березня 2016 року за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, тел. (0462) 67-86-94, е-пошта: sorokin.press@gmail.com.

Контактна особа: Сорокін Валерій Володимирович, начальник відділу співпраці зі ЗМІ управління інформаційної діяльності та видавничої справи Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

Проект Положення про комісію з питань підтримки місцевого книговидання

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода