back

Інновації для сільгоспвиробників області

05-02-2016 10:38

Днями директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Сергій Хоботня та фахівці структурного підрозділу взяли участь у конференції «Сучасні технології вирощування польових культур від Байєр».

Довідково: «Байєр» - третій за об’ємом виробник інноваційних продуктів для сільського господарства у світі.

В Україні компанія Байєр веде бізнес з 1992 року. Успішно застосовуючи новітні наукові досягнення для вирішення найважливіших глобальних завдань, компанія пропонує інноваційні розробки, здатні задовольнити актуальні потреби клієнтів.

«Проведення таких заходів – це реальна підтримка сільгоспвиробників, де кожен агроном чи фермер має змогу отримати корисну інформацію, зрозуміти напрямки розвитку своєї справи і знайти дієві інструменти для її оптимізації. Нам дійсно бракує інновацій і сучасного закордонного досвіду для розвитку агробізнесу, тому ми зацікавленні у подальшій співпраці. Тим більше, у нас спільна мета – підвищення продуктивності аграрного сектору», — зазначив Сергій Хоботня.

У структурі виробничих витрат засоби захисту рослин посідають не останнє місце, і тому логічно було б забезпечити їхнє своєчасне застосування для отримання максимального ефекту на полях.

Як зазначено технічний експертаЦентрального регіону ТОВ «Байєр» Ігор Копаниця, компанія володіє багатим асортиментом інноваційних хімічних та біологічних засобів захисту рослин, а також продукцію несільськогосподарського призначення для боротьби зі шкідниками. Більш детально він ознайомив аудиторію з лінією фунгіцидів та конкретними схемами обробки для захисту зернових культур від захворювань у різні фази розвитку.

Спеціалістами компанії проводяться багаторічні ретельні дослідження та випробування для створення якісно нових характеристик препаратів для комплексного захисту та підвищення врожайності культур, зокрема сої, кукурудзи, картоплі. З цими розробками вони поділилися з учасниками конференції.

Під час конференції фахівцями компанії «Байєр» також презентовано програму лояльності «БайєрАгроАльянс», яка передбачає надання необхідних знань і передового світового досвіду для партнерів-агровиробників.

За повідомленням Департаменту агропромислового розвитку ОДА

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода