back

Як вберегтися від грипу

15-01-2016 09:20

Епідемічна ситуація щодо захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції в області, як і загалом в Україні, відповідає середньорічному рівню. Про це повідомили в управлінні охорони здоров’я облдержадміністрації.

На Чернігівщині за перший тиждень січня захворіло на грип та ГРВІ 3280 осіб, з них 1927 дітей. Такий рівень захворюваності нижче епідпорогу на 54,7%. За даними лікарів, у жодному районі та місті області показники захворюваності не перевищують епідемічні пороги. Лише в Чернігівському районі цей показник нижчий за епідпоріг лише на 6,1%. У той час як у самому Чернігові ситуація значно краща – нижче на 62,8%.

Як запевняють у профільному управлінні ОДА, ситуація із захворюванням на грип та ГРВІ не є загрозливою. Вона є типовою для зимового періоду.

У той же час лікарі вкотре наголошують на необхідності дотримання заходів задля попередження зараження грипом та у разі захворювання.

Кожному громадянину слід поставитися відповідально до власного здоров`я і дотримуватися правил поведінки в період підвищення рівня захворюваності на грип.

Для завантаження зображення натисніть на картинку

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода