15-05-2008 17:09

Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області

14000, м. Чернігів, вул. Єлецька,11

тел./факс: (0462) 67-63-50

Е-mail: [email protected]

Адреса офіційного вебсайту: https://chrh.dasu.gov.ua/ua 

Розклад роботи:

Початок роботи – о 8:00 годині.

Перерва на обід – з 12 години до 12 години 45 хвилин,

закінчення робочого дня: - о 17:00 годині (понеділок – четвер),

                                           - о 15 годині 45 хвилин (п'ятниця).

Вихідні дні – субота і неділя.

 

КЕРІВНИЦТВО

Посада

Прізвище, ім’я, по батькові

 

Телефон

Начальник Управління

Білазерська

Ірина Степанівна

77-45-26

Заступник начальника управління – начальник відділу організаційної роботи

 

Перинська

Вікторія Олександрівна

67-69-49

Заступник начальника управління – начальник відділу контролю в галузі оборони, в правоохоронних органах та органах влади

Липневич
Олена Федорівна

67-74-32

 

Одним з пріоритетних напрямів діяльності Державної аудиторської служби України є реалізація визначеної Президентом України антикорупційної стратегії та вжиття комплексних заходів для запобігання і протидії корупції як на підконтрольних установах, так й у самій Держаудитслужбі. 

Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області закликає громадян та керівників підприємств, установ, організацій спільно боротися з проявами корупції

Зокрема, з метою зменшення корупціогенних чинників в контрольно-ревізійній сфері ще на початковому етапі планування впроваджено підхід до відбору об’єктів контролю на підставі оцінки ризиків фінансових порушень.

Антикорупційну спрямованість мають і заходи Держаудитслужби України, до яких вона вдається для належного проведення контрольно-ревізійної діяльності та обмеження адміністративного тиску на суб'єктів господарювання шляхом зменшення кількості контрольних заходів.

Держаудитслужба активно взаємодіє з правоохоронними органами заради спільного протистояння проявам корупції серед розпорядників та одержувачів бюджетних коштів, а також керівників установ, організацій та підприємств державної і комунальної власності. Так, в разі встановлення під час контрольних заходів фактів, що мають ознаки корупційного правопорушення, матеріали ревізії передаються до правоохоронних органів для притягнення винних осіб до відповідальності.

Керівництво Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області звертається до громадян та керівників підконтрольних установ, організацій і підприємств спільно боротись з проявами корупції та оперативно інформувати про відомі факти порушень антикорупційного законодавства та про випадки порушення фінансової дисципліни, зокрема порушення законодавства під час витрачання бюджетних коштів, використання державного чи комунального майна об’єктами, підконтрольними органами Держаудитслужби, та невідкладно інформувати про такі прояви Держаудитслужбу та правоохоронні органи.

Про зазначені факти можна повідомити за телефоном:

- номер телефону приймальні Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області – (0462) 67-78-65, 67-84-76

- номер телефонної «гарячої лінії» Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області –

(0462) 67-76-26

 - номер телефонної «гарячої лінії»  Північного офісу Державної аудиторської служби України – (044) 484-69-45

- номер телефонної  «гарячої лінії»  Державної аудиторської служби України   (044) 425-80-30

 

Новини

Доступ до публічної інформації Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області

 

ГО Активне Суспільство України