back

12-01-2016 09:53

Інформаційне повідомлення про громадське обговорення
проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації
«Про тарифи на платні послуги, що надаються Щорською центральною районною лікарнею»

Департаментом економічного розвитку обласної державної адміністрації спільно з управлінням охорони здоров’я обласної державної адміністрації підготовлено проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про тарифи на платні послуги, що надаються Щорською центральною районною лікарнею», згідно з яким пропонується встановлення тарифів на платні медичні послуги з проведення:

  • медичних оглядів працівників певних категорій;
  • профілактичних медичних оглядів для отримання дозволу на право отримання та носіння зброї громадянами;
  • медичних оглядів для отримання посвідчення водія транспортних засобів, а також відповідних періодичних профілактичних медичних оглядів;
  • обов’язкових профілактичних наркологічних та психіатричних оглядів;
  • профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб.

З повним текстом проекту розпорядження та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному веб-сайті обласної державної адміністрації – www. cg.gov.ua (розділи – «Консультації з громадськістю» - «Проекти для громадського обговорення», а також в «Регуляторна діяльність» – «Проекти регуляторних актів»). З метою публічного громадського обговорення, удосконалення проекту розпорядження, врахування інтересів суб’єктів господарювання та громадськості, просимо зауваження і пропозиції до проекту розпорядження надсилати в письмовому вигляді протягом місяця з моменту оприлюднення на сайті обласної державної адміністрації проекту розпорядження та аналізу його регуляторного впливу до Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул.Шевченка, 7, кімн. 24, 26; тел. 675-834, 669-159 або в електронному  вигляді за адресою [email protected]), до управлінні охорони здоров’я обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Щорса, 1-б, тел. 4-42-88, 4-41-86, 4-01-82, E-mail: [email protected]).


Проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про тарифи на платні послуги, що надаються Щорською центральною районною лікарнею»

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода