back

12-01-2016 09:18

Доопрацьований проект



Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ


від 2016 року №
м.Чернігів






Про тарифи на платні послуги,
що надаються Щорською
центральною районною лікарнею


Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 25 грудня   1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (із змінами і доповненнями), від 17 вересня 1996 року № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних закладах охорони здоров’я та вищих медичних закладах освіти» (із змінами і доповненнями), розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 травня 2006 року № 216 «Про ціноутворення», зареєстрованого в Чернігівському обласному управлінні юстиції 30 травня 2006 року за № 14/599 (із змінами і доповненнями):

1. Встановити:

1.1. Тарифи на платні послуги з проведення медичних оглядів працівників певних категорій, що надаються Щорською центральною районною лікарнею, згідно з додатком 1.

1.2. Тарифи на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів для отримання дозволу на право отримання та носіння зброї громадянами, медичних оглядів для отримання посвідчення водія транспортних засобів, а також відповідних періодичних профілактичних медичних оглядів, що надаються Щорською центральною районною лікарнею, згідно з додатком 2.

 

1.3. Тарифи на платні послуги з проведення профілактичних наркологічних та психіатричних медичних оглядів, що надаються Щорською центральною районною лікарнею, згідно з додатком 3.

1.4. Тарифи на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб, що надаються Щорською центральною районною лікарнею, згідно з додатком 4.

2. Взяти до відома, що:     

2.1. В тарифах на платні послуги з проведення медичних оглядів працівників певних категорій, що надаються Щорською центральною районною лікарнею:

2.1.1. Не враховано податок на додану вартість на підставі підпункту 181.1 статті 181 Податкового кодексу України.

2.1.2. У випадку, коли при проходженні медичного огляду певними пацієнтами вже є висновки окремих лікарів-спеціалістів або результати лабораторних, діагностичних та інших досліджень, вартість цих послуг не враховується у загальній вартості медичного огляду.

2.1.3. У випадку, коли при проходженні медичного огляду, з урахуванням характеру дії шкідливих та небезпечних факторів виробничого середовища і трудового процесу на стан здоров’я, пацієнт потребує додаткових висновків окремих лікарів-спеціалістів або результатів лабораторних, діагностичних та інших досліджень, вартість цих послуг додатково враховується у загальну вартість медичного огляду.

2.2. В тарифах на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів для отримання дозволу на право отримання та носіння зброї громадянами, медичних оглядів для отримання посвідчення водія транспортних засобів, а також відповідних періодичних профілактичних медичних оглядів, що надаються Щорською центральною районною лікарнею:

2.2.1. Не враховано податок на додану вартість на підставі підпункту 181.1 статті 181 Податкового кодексу України.

2.2.2. У випадку, коли при проходженні медичного огляду певними пацієнтами вже є висновки окремих лікарів-спеціалістів або результати діагностичних, лабораторних, функціональних обстежень, вартість цих послуг не враховується у загальній вартості медичного огляду.

2.2.3. Вартість бланків медичних довідок у тарифах не врахована і оплачується пацієнтами додатково.

2.3. В тарифах на платні послуги з проведення профілактичних наркологічних та психіатричних медичних оглядів, що надаються Щорською центральною районною лікарнею:

2.3.1. Не враховано податок на додану вартість на підставі підпункту 181.1 статті 181 Податкового кодексу України.

2.3.2. Вартість бланків сертифікатів про проходження профілактичних наркологічних оглядів, медичних довідок про проходження обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів у тарифах не враховано і оплачується пацієнтами додатково.

2.4. В тарифах на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб, що надаються Щорською центральною районною лікарнею:

2.4.1. Не враховано податок на додану вартість на підставі підпункту 181.1 статті 181 Податкового кодексу України.

2.4.2. Вартість флюорографії в тарифах враховано при проведенні попереднього медогляду та надалі 1 раз на рік.

2.4.3. У випадку, коли при проходженні медичного огляду певними пацієнтами вже є висновки окремих лікарів-спеціалістів або результати лабораторних, діагностичних та інших досліджень, вартість цих послуг не враховується у загальній вартості медичного огляду.

2.4.4. У випадку, коли при проходженні медичного огляду пацієнт потребує додаткових висновків окремих лікарів-спеціалістів або результатів лабораторних, діагностичних та інших досліджень, вартість цих послуг додатково враховується у загальну вартість медичного огляду.

2.4.5. Дослідження на носійство кишкових інфекцій, серологічне дослідження на черевний тиф, мазок з горла та носа на наявність патогенного стафілококу проводиться санітарно-епідеміологічною станцією. Їх вартість у тарифах не враховано. При проходженні певних медичних оглядів, коли є необхідність у висновку фахівців санітарно-епідеміологічної станції, пацієнт приймається  після медичного огляду цими фахівцями.

3. Управлінню охорони здоров’я обласної державної адміністрації, у межах наданих законодавством повноважень, забезпечити дотримання Щорською центральною районною лікарнею вимог постанов Кабінету Міністрів України від 23 травня 2001 року № 559 «Про затвердження переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним медичним оглядам, порядку проведення цих оглядів та видачі особистих медичних книжок» (із змінами і доповненнями), від 06 листопада 1997 року № 1238 «Про обов’язків профілактичний наркологічний огляд і порядок його проведення» (із змінами і доповненнями), наказів Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства внутрішніх справ України від 31 січня 2013 року № 65/80 «Про затвердження Положення про медичний огляд кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 лютого 2013 року за № 308/22840, Міністерства охорони здоров’я України від 21 травня 2007 року № 246 «Про затвердження Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 23 липня 2007 року за № 846/14113 (із змінами і доповненнями), Міністерства охорони здоров’я України від 20 жовтня 1999 року №252 «Про затвердження Порядку видачі медичної довідки для отримання дозволу (ліцензії) на об’єкт дозвільної системи», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 05 листопада 1999 року за № 768/4061 (із змінами і доповненнями), Міністерства охорони здоров’я України від 17 січня 2002 року № 12 «Про затвердження Інструкції про проведення обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 01 лютого 2002 року
за № 94/6382 (із змінами і доповненнями), Міністерства охорони здоров’я України від 28 листопада 1997 року № 339 «Про вдосконалення системи профілактичних протиалкогольних та протинаркотичних заходів та обов’язкових профілактичних наркологічних оглядів», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11 грудня 1997 року за №586/2390 (із змінами і доповненнями), Міністерства охорони здоров’я України від 23 липня                      2002 року № 280 «Щодо організації проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв та організацій, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 08 серпня 2002 року за № 639/6927 (із змінами і доповненнями).

4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 06 січня 2011 року № 2 «Про тарифи на платні послуги, що надаються Щорською центральною районною лікарнею», зареєстроване в Головному управлінні юстиції у Чернігівській області                    31 січня 2011 року за № 4/830.

5. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації забезпечити офіційне оприлюднення розпорядження голови обласної державної адміністрації в пресі у визначений законодавством термін.

6. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків.

 

 

Голова обласної

державної адміністрації                                                                 В.П. Куліч


Додаток до розпорядження голови обласної державної адміністрації

Аналіз регуляторного впливу до проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про тарифи на платні послуги, що надаються Щорською центральною районною лікарнею»


Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода