back

Подарунок особливим діткам – обладнання для центру «Відродження»

29-12-2015 17:30

Напередодні свята Нового року база Чернігівського центру медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Відродження» поповнилася чотирма одиницями сучасного високоякісного реабілітаційного обладнання.

Сертифікат на його придбання був переданий директору Центру Василю Пасічнику на заходах із нагоди Дня інваліда (відзначався 3-го грудня). І от менше ніж за місяць нове обладнання (два мотомеди і два стендери) вже може використовуватися за призначенням – для реабілітації дітей із ураженнями центральної нервової системи.

«Ми раді активній співпраці з облдержадміністрацією і розумінню головою ОДА потреб дітей-інвалідів. Це і сприяння у придбанні обладнання, і, крім іншого, в продовженні реконструкції приміщень. Наступного року ми плануємо розпочати другу чергу будівництва, і, за пропозицією Валерія Куліча, прибудови проектуються вже не дво-, а триповерховими. І це дійсно необхідно, адже щорічно Центр проводить реабілітацію понад півтори тисячі дітей, а щоденно у нас перебуває двісті діток з особливими потребами. І з роками динаміка, на жаль, не втішна», – зазначив директор центру «Відродження» Василь Іванович Пасічник.

У свою чергу Валерій Куліч побажав присутнім на зустрічі родинам миру і затишку в Новому році, а колективу «Відродження» – плідної роботи й успіхів у їхній дійсно непростій справі.



Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода