back

24-12-2015 09:21

Інформаційне повідомлення про громадське обговорення
проекту Плану заходів з підготовки і відзначення в області Дня Державного Прапора України
та 25-ї річниці незалежності України

 

На виконання Указу Президента України від 3 грудня 2015 року № 675/2015 «Про відзначення 25-ї річниці незалежності України» та з метою виховання у громадян поваги до державних символів України, утвердження національної свідомості та патріотизму Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації розроблено план заходів з підготовки і відзначення в області Дня Державного Прапора України та 25-ї річниці незалежності України.

Проект плану заходів виноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 24 грудня 2015 року до 23 січня 2016 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту плану заходів надсилати до 23 січня 2016 року на електронну адресу: [email protected] з поміткою «Пропозиції до проекту плану заходів до Дня Державного Прапора України та 25-ї річниці незалежності України».

Контактна особа: Сердюк Оксана Станіславівна, заступник директора Департаменту – начальник управління інформаційної діяльності та видавничої справи Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (тел. 67-58-91).

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації

ПРОЕКТ Плану заходів з підготовки і відзначення в області Дня Державного Прапора України
та 25-ї річниці незалежності України

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода