back

Обережно на воді

26-11-2015 17:00

За інформацією Державної інспекції України з безпеки на морському та річковому транспорті, тільки у жовтні – на початку листопада цього року з маломірними суднами, що використовувались для рибальства та полювання, виникло сім аварійних ситуацій.

Основними причинами аварій на воді є відсутність необхідних навичок управління судном, невикористання рятувальних засобів, експлуатація судна без урахування його вантажопідйомності та пасажиромісткості, вихід на воду у несприятливих гідрометеорологічних умовах або у темний час доби. У кількох випадках судноводії та інші осіби на борту судна перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Така ситуація не може не викликати занепокоєння. Тому Укрморрічінспекція ще раз звертає увагу громадян на те, що нехтування вимогами безпеки судноплавства, а особливо — у холодну пору року, становить загрозу життю й здоров’ю людей. Інспекція закликає дотримуватися вимог безпеки судноплавства, а також не здійснювати вихід на воду маломірними суднами після закриття навігації.

За повідомленням Державної інспекції України з безпеки на морському та річковому транспорті

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода