back

У Чернігові побувала представник Посольства Білорусі

26-11-2015 15:23

25 листопада 2015 року на Чернігівщині побувала радник з торгово-економічних питань Посольства Республіки Білорусь в Україні пані Ольга Ковальова. У ході візиту вона зустрілася з директорами Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Юлією Свириденко, Департаменту агропромислового розвитку — Сергієм Хоботнею, Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури — Юрієм Євтушенком.

Це перший візит Ольги Ковальової на Чернігівщину, тому керівники структурних підрозділів ОДА ознайомили її з економічною ситуацією в області. Особливу зацікавленість у присутніх викликала програма кредитування суб’єктів малого та середнього бізнесу в рамках договору з Урядом Республіки Білорусь, про яку розповіла представник Чернігівської обласної дирекції АБ «УКРГАЗБАНК» Оксана Савченко.

Окремо учасники робочої зустрічі зупинилися на проблемних для обох сторін питаннях.

Також сторони обговорили шляхи поглиблення співробітництва Чернігівської області з Республікою Білорусь. Як зазначила Юлія Анатоліївна: «Республіка Білорусь є надійним партнером Чернігівщини, тому сподіваємося на подальшу плідну співпрацю у різних галузях.»



За інформацією Департаменту
економічного розвитку облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода