back

Обмін досвідом громадських організацій Чернігівщини з «Зеленим рухом Латвії»

25-11-2015 15:33

23 листопада 2015 з робочим візитом Державну екологічну інспекцію у Чернігівській області відвідав латвійський екологічний експерт «Зеленого руху Латвії» та представник Міністерства регіонального розвитку і навколишнього середовища Аріс Адлерс.

У зустрічі взяли участь начальник та перший заступник начальника Державній екологічній інспекції у Чернігівській області, представники Громадської ради при Державній екологічній інспекції у Чернігівській області, представники громадських організацій, які переймаються екологічною безпекою довкілля.

Метою зустрічі є співпраця та обмін досвідом між громадськими організаціями та представниками «Зеленого руху Латвії». Також Аріса Адлерса цікавили екологічні питання та шляхи їх вирішення, проблеми які постають перед громадськими організаціями при здійснення своєї діяльності у сфері охорони навколишнього середовища.

Учасники зустрічі мали можливість отримати необхідну інформацію про особливості ведення екологічної діяльності та екологічних програм у Латвії. Дана зустріч є початком тісної та плідної співпраці громадськості з представниками латвійської програми «Зеленого руху Латвії».

За повідомленням Державної екологічної інспекції в області

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода