back

22 вересня 2015 року на 54-му році життя зупинилося серце директора Департаменту агропромислового розвитку Тетяни Мілютенко.

22-09-2015 16:39

Пішла з життя розумна, талановита, принципова людина. Розвиткові сільськогосподарської галузі Чернігівщини Тетяна Борисівна присвятила понад тридцять років свого життя, близько двадцяти з них — на державній службі.

Розпочавши трудову діяльність агрономом на рідній Ічнянщині, проявила себе глибоким знавцем аграрної справи, людиною з активною життєвою, громадянською позицією.

На трудовому шляху від рядового агронома до директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Тетяна Мілютенко постійно удосконалювала свої знання, користувалася заслуженим авторитетом і повагою колег, була вимогливим, відповідальним керівником, умілим організатором і водночас чуйною, доброю, щирою жінкою.

Усі, кому пощастило працювати поряд із Тетяною Борисівною, завжди згадуватимуть її як талановитого спеціаліста, шановану людину.

Колектив Чернігівської обласної державної адміністрації глибоко сумує з приводу тяжкої втрати та висловлює щирі співчуття рідним та близьким покійної.

Голова облдержадміністрації Валерій Куліч,
перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич,
заступник голови облдержадміністрації Сергій Биконя,
заступник керівника апарату облдержадміністрації Василь Білогура,
керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода