back

Визначено претендента на посаду директора РЛП «Ялівщина»

02-09-2015 10:33

Засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» відбулось сьогодні, 2 вересня, під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Леоніда Сахневича.

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 31 липня 2015 року № 505-к, з метою ефективного управління комунальним закладом, було оголошено конкурс на посаду директора. Протягом 30 днів до конкурсної комісії подали необхідні документи два претенденти — Володимир Свердлов та Дмитро Горбатович.

Обговоривши кандидатури та врахувавши думку громадськості, члени комісії вирішили рекомендувати на вакантну посаду директора ландшафтного парку Володимира Свердлова.

За результатами засідання підготовлено рекомендаційний лист для погодження кандидатури у Міністерстві екології та природних ресурсів України.

Слід зазначити, що призначати на посаду нового директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» буде сесія Чернігівської обласної ради.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода